LiveBeamer

onbeperkt gebruiken


Bent u overtuigd van LiveBeamer?
Abonneer u dan op LiveBeamer en zendt onbeperkt uit.
LiveBeamer abonnement
Bent u overtuigd van de voordelen van LiveBeamer en wilt u onbeperkt presentaties en beelden kunnen delen? Abonneer u dan op LiveBeamer door de gegevens rechts in te vullen en een abonnement aan te vragen. Hierna ontvangt u een e-mail met inloggegevens waarmee u kunt inloggen in het beheergedeelte van LiveBeamer en LiveBeamer software kunt downloaden. U installeert LiveBeamer, stelt het te delen scherm in en deelt uw LiveBeamer webpagina's. U kunt nu blijvend gebruik maken van LiveBeamer.

Maakt u gebruik van de LiveBeamer demo, maar wilt u blijvend gebruik kunnen maken van LiveBeamer? Log dan in op het beheergedeelte van deze website en zet op het tabblad 'Demo' uw demo om in een abonnement. Zo hoeft u niks opnieuw in te stellen en kunt u LiveBeamer blijven gebruiken zoals u gewend bent.
Tarieven
LiveBeamer maakt gebruik van abonnementen. Hiervoor betaalt u per maand een vast bedrag voor de software en ondersteuning. Daarnaast betaalt u per maand voor het aantal kijkers per uur*. Deze kosten zijn variabel. Hieronder vindt u een overzicht van deze kosten:

Vaste kosten: € 10,- per maand
Kosten per gebruiker per uur: € 0,05

*Wij houden bij hoeveel en hoelang mensen naar uw uitzending kijken. Op basis van deze gegevens kunnen wij maandelijks een factuur versturen waarbij u alleen betaald voor hetgeen ook daadwerkelijk is afgenomen. De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Rekenvoorbeeld
In de afgelopen maand had u 8 uitzendingen. Elke uitzending duurde 1,5 uur. Per uitzending keken 14 mensen de hele tijd mee.

8 uitzendingen x 1,5 uur = 12 kijkuren.
12 kijkuren x 14 kijkers x € 0,05 = € 8,40
Factuurbedrag: € 10,00 + € 8,40 = € 18,40