Probeer

LiveBeamer zelf


Wij overtuigen u graag van de voordelen van LiveBeamer.
U kunt LiveBeamer dan ook 8 weken gratis uitproberen.
LiveBeamer demo
Wij overtuigen u graag van de voordelen van LiveBeamer. U kunt LiveBeamer dan ook 8 weken gratis uitproberen. Hierbij kunt u volledig gebruik maken van alle functies die LiveBeamer biedt. Zo kunt u onbeperkt opnemen en uitzenden op uw eigen LiveBeamer webpagina's. Ook kunt u inloggen in het beheergedeelte van deze website en hier meer interessante mogelijkheden vinden voor LiveBeamer.

Het aanvragen van een demo heeft u zo gedaan. Voer rechts uw organisatienaam, een contactpersoon en een e-mailadres in. Hierna ontvangt u een e-mail met inloggegevens waarmee u kunt inloggen in het beheergedeelte van LiveBeamer en LiveBeamer software kunt downloaden. U installeert LiveBeamer, stelt het te delen scherm in en deelt uw LiveBeamer webpagina's. LiveBeamer is daarmee 8 weken volledig uit te proberen. Heeft u tijdens de demo periode vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!
Tarieven
LiveBeamer maakt gebruik van abonnementen. Hiervoor betaalt u per maand een vast bedrag voor de software en ondersteuning. Daarnaast betaalt u per maand voor het aantal kijkers per uur*. Deze kosten zijn variabel. Hieronder vindt u een overzicht van deze kosten:

Vaste kosten: € 10,- per maand
Kosten per gebruiker per uur: € 0,05

*Wij houden bij hoeveel en hoelang mensen naar uw uitzending kijken. Op basis van deze gegevens kunnen wij maandelijks een factuur versturen waarbij u alleen betaald voor hetgeen ook daadwerkelijk is afgenomen. De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Rekenvoorbeeld
In de afgelopen maand had u 8 uitzendingen. Elke uitzending duurde 1,5 uur. Per uitzending keken 14 mensen de hele tijd mee.

8 uitzendingen x 1,5 uur = 12 kijkuren.
12 kijkuren x 14 kijkers x € 0,05 = € 8,40
Factuurbedrag: € 10,00 + € 8,40 = € 18,40